Kundcase: Arvika tennisklubb 100 år

Bakgrund

I samband med Arvika Tennisklubbs 100-årsdag ville man ställa till med en hejdundrande fest för gamla och nya medlemmar, och gärna nå utanför den närmaste kretsen av aktiva tennisspelare. Man ville få alla i och i närheten av Arvika att få upp ögonen för verksamheten, och gärna få fler att prova på att spela tennis, gärna barn och ungdomar.

Uppdrag

Skapa en kampanj som lockar en bred målgrupp i och runt Arvika till vår jubileumsfest den 24:e augusti.

Lösning

Vi valde att skapa en printannons i Arvika Nyheter samt geografiskt styrda displayannonser till boende i Arvika och Eda. Det grafiska uttrycket var positivt och lekfullt, samtidigt som det visade de bärande elementen; prova på-tennis, gratis hamburgare, uppvisningsmatcher och andra spännande aktiviteter som kunde upplevas på jubileumsfesten. Det digitala materialet formatanpassades så att Arvika Tennisklubb kunde använda det sina egna sociala medier-kanaler.

Displaykampanj för att locka besökare till eventet.

Resultat

Jubileumsfesten var mycket lyckad! Varenda burgare och varenda glass försvann i ett nafs, men inte besökarna. Glada miner från besökare i alla åldrar blandades med nostalgi kring gamla minnen och skapande av många nya.

Den välbesökta festen började tidigt på förmiddagen och var inte över förrän en bra bit in på småtimmarna.

Bilder från eventet. Foto: Lotta Arenö

Vill du ha hjälp med din marknadsföring?

Vi på NWT Media är experter på marknadsföring och hjälper dig gärna med allt från strategi till produktion. Vi börjar med ett samtal för att undersöka hur vi kan hjälpa dig och lämnar gärna ett kostnadsfritt förslag. 

Lästips!